Wie zijn wij

Uw vertrouwde taxi service

Al sinds jaren verzorgt Corry Minnaard met haar jongens taxivervoer van- en naar alle luchthavens in- en rond Nederland. RvR Taxi en Airport Travel Service biedt u veilige, nette en comfortabele taxi’s aan.
Bij ons betaalt u vaste tarieven voor een taxi of taxi-bus van- en naar alle luchthavens.
RvR Airport Travel Service biedt goed- en comfortabel taxivervoer voor een eerlijke prijs.

Ergens anders goedkoper, laat het ons weten!

Over ons

Met ruim 25 jaar ervaring is ons familiebedrijf RvR Taxi en Airport Travel Service geen onbekende in het Rotterdamse verzorgingsgebied, van Hoek van Holland tot aan Bergschenhoek.
Sinds 1 januari 2019 hebben wij gekozen om samen met een ander familiebedrijf verder te gaan. Samen met Taxi Kleinjan blijven wij die toonaangevende speler in groot Rotterdam. Dit familiebedrijf is een begrip in Drechtsteden, Ridderkerk, Rhoon tot aan Hellevoetsluis en verder.

Waarom zijn wij nog steeds de goedkoopste?

RvR Airport Travel Service en Taxi-Kleinjan hebben hun krachten gebundeld en zijn doorgegaan onder één naam Luchthaven.Taxi. De centrale planning maakt gebruik van slimme communicatietechnologie in samenwerking met Schiphol International Airport en onze regionale luchthavens. Hierdoor kunnen wij onze tarieven goedkoper aanbieden ten opzichte van de reguliere taxi bedrijven.

Open chat
Powered by