TAXIVERVOER NAAR ALLE LUCHTHAVENS

Image

Zakelijk taxi vervoer Schiphol

Ook in de zakelijke markt zijn wij actief. Steeds vaker kiezen bedrijven voor taxivervoer naar Schiphol met A irport-Travelservice. Niet alleen om onze aantrekkelijke tarieven, maar ook voor onze uitstekende airportservice. Voor uw zakelijke relaties die op Schiphol aankomen, hebben wij een extra service. Uw zakelijke relaties worden bij het meetingpoint door onze taxichauffeur opgewacht met een bedrijfslogo of naambordje. Wij houden de vlucht nauwlettend in de gaten via een speciale app, zodat we  bij eventuele vertraging van uw vlucht, altijd op tijd klaar staan op de afgesproken plaats.

Direct bestellen...

Direct een taxi of taxibus bestellen naar Schiphol? Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijf voor vervoer per luxe taxi of taxibus naar Schiphol?

Bel Airport-Travelservice op

010 - 4 26 60 64

of stuur een e-mail naar

info@airport-travelservice.nl

zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze dienstverlening en ons concurerende luchthaven taxi vervoer.

Goed om te weten

Als zakelijke klant kunt u het Schipholtaxi vervoer zowel contant, per creditcard, als op rekening voldoen.

Wij beschikken enkel over luxe business-auto’s en bussen. Onze goed opgeleide chauffeurs beschikken allen over een goede kennis van de Engelse taal, zodat we ook buitenlandse gasten goed te woord kunnen staan.

Comfortabel

Tijdens de rit kunt u op een comfortabele manier verder werken of even genieten van een moment rust.

We zijn graag bereid tijdens een persoonlijk onderhoud ons aanbod nader toe te lichten en u te overtuigen van onze service tegen het laagste tarief in de regio.

Image
Image